Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vítejte v Čechách, nachodím toho po lesích a loukách a vesnicích se psem dosti a vidím, jak se lidé chovají ta, kde nemají domov. Nevím jestli je to pozůstatek dob socialistických, nebo to máme jako etnikum zakódovaný. Pamatuji, že za minulého režimu mohl policajt za odhozenýho vajgla dát pokutu a tak kuřáci úmyslně zahazovali tam, kde policajt nestál....co s tím? No začíná to výchovou a pokud Vás rodiče nenaučí pozdravit a uklidit po sobě a chovat se slušně k okolí, pak je to komplikovaný proces...;-O

3 0
možnosti

Karma.

Mělo by být běžné, že se nejprve zeptám sama sebe, komu bude mé počínání vadit? Jenže dnešní doba ohleduplnost nepreferuje. Důležitější jsou ambice, sebevědomí, asertivita. Taky jsou tu kulturní aspekty. Němec/Rakušan by si nedovolil mít např. barák bez oken ozdobených muškáty, sousedi by ho nejspíš sežrali. Indovi nevadí žít na smetišti.

1 0
možnosti

V Nemecku je v prvni rade kazda ta PETka zalohovana, takze si ji kazdej vezme domu, a kdo ne, tak se o ni postaraji bezdomovci.

A jednu vlastnost maji asi vsichni spolecnou. V zone 30 pani ci pan kteri tam bydli prvnich 200 m jedou tou tricitkou, protoze je to u nich doma, ale o par ulic dal uz na ni zapomenou a svisti si to padesat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 341x
Zajímám se o osobní rozvoj a pozitivní psychologii. Jsem autorem KNIHY ÚSPĚCHŮ a tvůrcem webu o osobním rozvoji www.perkman.cz

Mám rád tzv. evidence-based způsoby, to je výzkumy podložené přístupy v osobním rozvoji a psychologii. Jsem absolvent oboru Podniková ekonomika a management s vedlejší specializací Manažerská psychologie a sociologie. Absolvent kurzu aplikované psychofyziologie (Biofeedback and Self-Regulation) na San Francisco State University a dalších kurzů zaměřených na osobní rozvoj, jako například Relational Mindfulness Training. V současnosti se účastním kurzu Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR).

Seznam rubrik